Kamagra Bruis

Wat is Kamagra Bruis precies?

Kamagra is de merknaam voor erectietabletten met de werkzame stof Sildenafil Citrate van de producentf Ajanta Pharma. Kamagra Bruis 100mg bevat, zoals de naam al doet vermoeden, 100mg Sildenafil Citrate. In tegenstelling tot reguliere Kamagra is de Kamagra Bruis de oplosvariant, welke sneller wordt opgenomen door het bloed dan de reguliere tabletten. Ajanta Pharma is een farmaceutisch bedrijf uit India dat al jaren Kamagra tabletten produceert.

Kamagra is een speciale tablet die mannen met erectiestoornissen kan helpen bij hun mannenprobleem. Deze tabletten bevatten de werkzame stof die ook in de bekende erectiepil Viagra zit. 

Gebruik van Kamagra 100mg

Het gebruik van Kamagra Bruis 100mg is eenvoudig. Sildenafil (de werkzame stof van Kamagra) heeft even de tijd nodig om in de bloedbaan opgenomen te worden, eenmaal in de bloedbaan komt deze stof tot uiting. Dit duurt ongeveer een 20 minuten, na 40 minuten is de werking maximaal. Wij raden dan ook aan om het tablet zo’n 15 - 40 minuten voor de seksuele activiteit in te nemen.

Kamagra 100mg zal ongeveer 4 - 6 uur werken in totaal, waardoor u de erectie voldoende lang aan kunt houden. Neemt de seksuele prikkeling af, dan zal ook de erectie weer verdwijnen. Houd er rekening mee dat u een seksuele prikkel dient te ervaren, om met behulp van het tablet Kamagra Bruis 100mg weer een erectie te kunnen krijgen.